Piepe 's Pots
Keramiek met passie

Workshops

Heb jij zin om een dagdeel gezellig bij mij te komen werken met klei? Dat mag en het kan! In een ochtend of een middag begeleid ik je graag je in eigen creativiteit. Je mag zelf bedenken wat je graag wil maken. Een beeld, een handvorm of toch liever wat proberen te draaien? Ik vind het allemaal goed.


(Ik verzorg altijd de innerlijke mens tijdens een workshop! )

Je krijgt tijdens de workshop, afhankelijk van wat je maken wil, een korte uitleg over hoe keramiek werkt en wat er voor nodig is om een zo mooi mogelijk resultaat te behalen. Ik help je daar waar je vastloopt.

Om je goed te kunnen helpen en ook echt met een leuk resultaat de deur uit te gaan geef ik workshop aan twee en maximaal drie personen tegelijk. Je kunt een workshop in een keer volgen. In dit geval zorg ik ervoor dat je werk afgedraaid wordt en een kleurtje krijgt voordat jij het weer kunt ophalen. Ook kun je een workshop in twee sessies volgen. De eerste keer maak je je eigen creatie, de tweede keer ga jij zelf aan de slag met glazuren. Je eindresultaat heb je dan helemaal zelf gemaakt.